E-Chopper Assen

Beleef (st)OER Drenthe en ga er op uit met een stoere de E-Chopper. Bij Outdoor Drenthe in Assen hebben we een prachtige route langs onder andere Rolde, Norg, Balloo en door Nationaal Park het Balloërveld.

 

Wil jij op avontuur met een stoere E-Chopper in Drenthe? Dan is onze speciale fotoroute echt iets voor jou! Deze route start vanaf Hotel de Bonte Wever in Assen. Na een korte instructie van de E-Chopper en uitleg over de prachtige route ga je zelfstandig op avontuur. 


Boek online!

Online kun je tot maximaal 6 E-Choppers reserveren. Ben je met meer personen? Vul dan via deze link ons aanvraagformulier in.


Natuurgebied Het Balloërveld

Een prachtige route door de natuur en kleine dorpjes rondom Assen met als hoogtepunt het Balloërveld. Het Balloërveld is een heideveld in de gemeente Aa en Hunze. Het heideveld is gelegen tussen Gasteren, Rolde en Loon. De overwegende heide- en vergraste heidebegroeing wordt spaarzaam afgewisseld met veenmeertjes, dennenbos en her en der kleine zandverstuivingen. Op het Balloërveld zijn naast de grote zand- en heidevlaktes, ook grafheuvels en middeleeuwse karresporen te zien. Als je hier rond zoeft, dan ben je even in een andere wereld. 

Hotel de Bonte Wever

Hotel de Bonte Wever

Stadsbroek 17 

9405 BK Assen Arrangementen De Bonte Wever

In samenwerking met Hotel de Bonte Wever kunnen wij jullie een aantal leuke arrangementen aanbieden om jouw Echopper-Tour helemaal compleet te maken. Start bijvoorbeeld met een bak koffie of thee met gebak, ga voor de heerlijke lunch of sluit je E-Chopper Avontuur af met een borrel en een goed gevulde Borrelplank bij Restaurant Dapper!

 

Bekijk hier de aanvullende horeca arrangementen.