E-Chopper Dwingeloo

Een fantastische route op onze E-Chopper over de slingerpaadjes door het Dwingelderveld. Deze E-Chopper tour start vanaf Het Huis van Drenthe in Dwingeloo. Vanaf de startlocatie rij je binnen twee minuten al door het prachtige Nationale Park. 

 

Rij geruisloos door de bossen en over de heidevelden. Maak een tussenstop bij de schaapskuddes of geniet van een drankje bij één van de lokale horeca onderweg. De Dwingelderveld route gaat langs leuke highlights in de omgeving.

  • Route 2 uren: € 29,50 per E-Chopper
  • Route 3 uren: € 39,50 per E-Chopper
  • Vanaf 16 jaar, Scooter- of Autorijbewijs verplicht!
  • Inclusief leuke foto-route  

Boek online!

Online kun je tot maximaal 10 E-Choppers reserveren. Ben je met meer personen of is jouw gewenste datum niet beschikbaar? Vul dan via deze link ons aanvraagformulier in.

Deze locatie gesloten op de maandag en dinsdag (m.u.v. de vakanties). Op deze dagen is onze locatie in Appelscha wel geopend! Klik hier om te reserveren in Appelscha


Nationaal park het Dwingelderveld

In Zuidwest-Drenthe ligt een bijzonder natuurgebied: Nationaal Park Dwingelderveld. Het Nationaal Park is het grootste aaneengesloten natte heidegebied van West-Europa. Er zijn maar liefst 2 schaapskudden met herder die de heide in conditie houden.

Huis van Drenthe, Dwingeloo

Huis van Drenthe 

Drift 11 D

7991 AA DwingelooArrangementen Huis van Drenthe

 

Binnenkort kun je hier ook terecht voor heerlijke arrangementen.