E-Chopper Dwingeloo

Een fantastische route op onze E-Chopper over de slingerpaadjes door het Dwingelderveld. Deze E-Chopper tour start vanaf Vakantiepark RCN de Noordster in Dwingeloo.

Rij geruisloos door de bossen en over de prachtige heidevelden. Maak een tussenstop bij de schaapskuddes of geniet van een drankje bij één van de lokale horeca onderweg. De Dwingelderveld route gaat langs leuke highlights in de omgeving.


Boek online!

Van 1 februari tot 1 maart is deze locatie tijdelijk gesloten, Heb je een vraag? Stuur ons dan een mail via info@echopper-tour.nl

Online kun je tot maximaal 4 E-Choppers reserveren. Ben je met meer personen? Vul dan via deze link ons aanvraagformulier in.


Nationaal park het Dwingelderveld

In Zuidwest-Drenthe ligt een bijzonder natuurgebied: Nationaal Park Dwingelderveld. Het Nationaal Park is het grootste aaneengesloten natte heidegebied van West-Europa. Er zijn maar liefst 2 schaapskudden met herder die de heide in conditie houden.

Vakantiepark RCN de Noordster

Vakantiepark RCN de Noordster

De Noordster 105

7991 PB, DwingelooArrangementen Brasserie de Komeet

In samenwerking met RCN Vakantieparken kunnen wij jullie een aantal leuke arrangementen aanbieden om jouw Echopper-Tour helemaal compleet te maken. Maak jouw Echopper Tour compleet en start bijvoorbeeld met een heerlijke bak koffie of thee met gebak. Ga jij voor de heerlijke lunchplank of sluit je Avontuur af met een borrel en een hapje bij Brasserie de KomEet!

 

Binnenkort meer!

 

Bekijk hier de actuele openingstijden van de Brasserie