E-Chopper Appelscha

E-Chopper Tour

Een fantastische route op onze E-Chopper over de slingerpaadjes door het Drents Friese Wold. Deze E-Chopper tour start vanaf Restaurant Le Coq in  Appelscha. Rij geruisloos door de bossen, over de heidevelden en de Kale Duinen. Maak een tussenstop bij de uitkijktoren of geniet van een drankje bij één van de lokale horeca onderweg.

Arrangementen

In samenwerking met Eten & Drinken Le Coq bieden wij diverse leuke arrangementen aan. Klik hier voor onze arrangementen 

  • Route 2 uren: € 29,50 per E-Chopper
  • Route 3 uren: € 39,50 per E-Chopper
  • Vanaf 16 jaar, Scooter- of Autorijbewijs verplicht! 
  • Inclusief leuke foto-route  

Boek online!

Online kun je tot maximaal 10 E-Choppers reserveren. Ben je met meer personen, of is jouw gewenste datum niet beschikbaar? Vul dan via deze link ons aanvraagformulier in.

Deze locatie gesloten op de woensdag en donderdag. Op deze dagen is onze locatie in Dwingeloo wel geopend! Klik hier om te reserveren in Dwingeloo.


NAtionaal Park het Drents Friese Wold

Op de grens van Zuidwest Drenthe en Zuidoost Friesland, ligt een bijzonder gebied. Het Nationaal Park Drents-Friese Wold is één van de grootste natuurgebieden van Nederland. In 2000 werd ruim 6000 hectare bos, heide, stuifzand en beekdalgraslanden aangewezen als Nationaal Park.

Nationaal Park het Fochteloërveen

Het Fochteloërveen is een 2500 hectare groot natuurgebied op de grens van de Nederlandse provincies Friesland en Drenthe, bij het dorp Veenhuizen. Het is één van de weinige gebieden in Nederland waar nog levend hoogveen voorkomt.

Eten & Drinken Le Coq Appelscha

Eten & Drinken Le Coq

Boerestreek 17

8426 BM Appelscha


E-Chopper Routes

Wij hebben verschillende routes voor jullie. Voor de tijdsduur van 2 uren kun je kiezen voor onze speciale foto route door Nationaal Park het Drents Friese Wold. Deze route kun je gemakkelijk volgen vanaf je telefoon. Al onze E-Choppers hebben een telefoonhouder zodat je veilig kunt navigeren. Wil je onderweg een terrasje pakken of een stukje verder toeren? Kies dan voor de tijdsduur van 3 uren. 

Of volg onze knooppunten route richting Gevangenis dorp Veenhuizen. Deze route volg je gemakkelijk via het Fietsknooppunten netwerk en gaat via het prachtige Nationale Park; Het Fochteloërveen.


Arrangementen Eten & Drinken Le Coq

Start jouw E-chopper Tour met een lekkere bak koffie, thee of sluit jouw Avontuur gezellig af onder het gent van een hapje & een drankje.
In samenwerking Le Coq Eten & Drinken kunnen wij jullie een aantal leuke arrangementen aanbieden om jouw Echopper-Tour helemaal compleet te maken. Voor groepen vanaf 10 personen hebben wij heerlijke horeca arrangementen samengesteld. Ben je met minder dan 10 personen? Ook dan hebben we leuke arrangementen. 

 

Bekijk hier de arrangementen.


Bowlingbaan

Het is zelfs mogelijk om jouw E-Chopper Tour te combineren met een potje bowlen! Gooi jij de éne strike naar de andere? Of ben jij allang blij dat jouw bowlingbal niet in de goot beland? De Bowlingbaan is beschikbaar vanaf 4 personen.

Veelgestelde vragen

Je mag een E-Chopper besturen vanaf 18 jaar en je hebt minimaal een 

geldig scooter- of autorijbewijs nodig 

Wij hebben prachtige routes voor jullie klaar staan. 

 

Klik hier voor antwoorden op alle veelgestelde vragen