E-Chopper Appelscha

Een fantastische route op onze E-Chopper over de slingerpaadjes door het Drents Friese Wold. Deze E-Chopper tour start vanaf Vakantiepark RCN de Roggeberg in Appelscha. Rij geruisloos door de bossen, over de heidevelden en de Kale Duinen.

Maak een tussenstop bij de uitkijktoren of geniet van een drankje bij één van de lokale horeca onderweg. De Drents Friese Wold route gaat langs veel leuke highlights in de omgeving


Boek online!

Online kun je tot maximaal 8 E-Choppers reserveren. Ben je met meer personen, of is jouw gewenste datum niet beschikbaar? Vul dan via deze link ons aanvraagformulier in.

 

Klik hier om een reservering aan te vragen voor een uitje vanaf 1 april 2023


NAtionaal Park het Drents Friese Wold

Op de grens van Zuidwest Drenthe en Zuidoost Friesland, ligt een bijzonder gebied. Het Nationaal Park Drents-Friese Wold is één van de grootste natuurgebieden van Nederland. In 2000 werd ruim 6000 hectare bos, heide, stuifzand en beekdalgraslanden aangewezen als Nationaal Park.

Vakantiepark RCN de Roggeberg

RCN de Roggeberg

De Roggeberg 1

8426 GK, AppelschaArrangementen Brasserie de Roggeberg

In samenwerking met RCN Vakantieparken kunnen wij jullie een aantal leuke arrangementen aanbieden om jouw Echopper-Tour helemaal compleet te maken. Voor groepen vanaf 10 personen hebben wij heerlijke horeca arrangementen samengesteld. Ben je met minder dan 10 personen dan kun je natuurlijk ook na afloop van jouw Echopper Avontuur even bijkletsen onder het genot van een hapje en drankje bij de Brasserie. 

 

Bekijk hier de arrangementen voor groepen vanaf 10 personen.

Bekijk hier de actuele openingstijden van de Brasserie.