E-Chopper Sneek

Kom een E-Chopper huren in Sneek en ontdek het waterland van Friesland!

De Friese wateren in de omgeving van Sneek bieden veel mogelijkheden voor zeilfanaten en watersporters. Maar Sneek bied meer dan dat. Het is de ideale omgeving om rondtoerend op een E-Chopper te ontdekken. Ga er even tussen uit en zoef je geruisloos door de mooiste natuurgebieden van Zuidwest Friesland. Onze E-Chopper Tour in Sneek is een fantastische outdoor belevenis voor vrienden, familie en collega’s!

 

Tijdens onze E-Chopper Tour Sneek start je vanaf RCN Vakantiepark De Potten. Het park is van alle kanten omsloten door water en natuur met volop gelegenheid om te genieten van de omgeving. 


Boek online!

Deze locatie is tijdelijk gesloten, Heb je een vraag? Stuur ons dan een mail via info@echopper-tour.nl

Online kun je tot maximaal 6 E-Choppers reserveren. Ben je met meer personen? Vul dan via deze link ons aanvraagformulier in.


E-Chopper tour rondom Sneek

Een fantastische route op onze E-Chopper dwars door het centrum van Sneek, de weidevelden en langs het prachtige Sneekermeer. Deze E-Chopper tour start vanaf Vakantiepark RCN de Potten in Sneek. Rij geruisloos door de stad, over de weide en ontdek de prachtige natuur van Zuidwest Friesland. Maak een tussenstop bij de Waterpoort of geniet van een drankje bij één van de lokale horeca onderweg. E-Chopper Tour Sneek gaat langs veel leuke highlights in de omgeving.

Vakantiepark RCN de Potten

Vakantiepark RCN de Potten 

De Potten 2

8626 GG Offingawier